Hoogwaardige Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen zijn sterk en robuust, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en zeer onderhoudsvriendelijk. De systemen voor aluminium ramen en deuren voldoen aan de vereiste goedkeuringen, welke een hoogwaardige kwaliteit garandeert.

Wij werken met profielen van 'Sapa'

Wij zijn ook verdeler van de ANAF sierpanelen en PRESENCE veiligheidsdeuren.

Kies voor vakmanschap en kwaliteit

BOMARO, erkend SAPA plaatser

De fabricage van SAPA aluminium ramen en deuren is vakwerk. Daarom werkt Sapa uitsluitend samen met getrainde professionals, SAPA Aluminium Vakmannen. Met enthousiasme en vakkennis maken en plaatsen wij uw ramen en deuren volgens de regels van de kunst. Bovendien volgen onze medewerkers regelmatig opleidingen, waardoor u er steeds op kunt vertrouwen dat uw opdracht in veilige handen is.

Systemen

Avantis Smartline 70
Hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren.
Dankzij de toepassing van state of the art technieken in onze Avantis-reeks is de Avantis Smartline 70 de meest performante thermische reeks op de markt met een bouwdiepte van 70 mm en is hierdoor evenwaardig aan systemen van 75/77 mm diepte.
Door het inbrengen van de isolatie tijdens het inrollen (concept Sapa-foam) en het gebruik van de juiste isolatie in de glassponning zijn 3 verschillende isolatieniveaus haalbaar.
De beglazingsrubbers (buiten en binnen) zijn identiek voor de 3 isolatieniveaus. Deze rubbers zijn rondlopend en
garanderen een minimaal aanzicht ervan.

De gebruikte isolatiematerialen zijn “state of the art” , deze staan garant voor isolatiewaarden van het hoogste niveau. We kunnen hierdoor spreken van de meest thermische oplossing in vergelijkbare bouwdieptes.

De smart-evolutie van de Avantis 70 SHI levert een uniek systeem op: Avantis Smartline 70 SHI. Dit systeem combineert naast hoge performanties eveneens een grotere eenvoud qua fabricage en een hedendaags design.

Voldoet aan de CE-markering en beantwoordt aan de EPB-regelgeving.
Confort 160
Het ultieme schuifsysteem
Confort 160 is een uiterst performant, thermisch onderbroken schuifdeursysteem in (hef-)schuifuitvoering, dat de gebruiker een groot bedieningsgemak biedt. Het systeem heeft niet alleen een mooie esthetische lijn, maar is ook duurzaam, stabiel en opmerkelijk energie-efficiënt. Dankzij zijn maximale vleugelgewicht tot 400 kg vormen grote glasoppervlakken geen enkel probleem.
De thermische isolatie van de Confort 160-profielen wordt gewaarborgd door omega-vormige, glasvezelversterkte polyamidestrips tot 50 mm. Het selectieve gebruik van thermische inserts verbetert de thermische waarden. Het resultaat hiervan is dat het Confort 160-systeem een hoog thermisch prestatieniveau en een betere totale warmte-isolatie biedt. Dit zorgt voor een beduidend lage energieverbruik, wat het milieu alleen maar ten goede komt.

Het systeem kan een glasdikte tot 53 mm opvangen.
Avantis 95
Passief ramen
Het vernieuwende venstersysteem Avantis 95 dat de degelijkheid en stevigheid van aluminium koppelt aan buitengewone thermische prestaties komt zowel tegemoet aan de passiefbouwcriteria als aan de eisen van de moderne architectuur.
Maximum thermische isolatie: 'Passive House Suitable Component' gecertificeerd door de officiële instellingen ‘Passive House Institute’ en ‘IFT Rosenheim’.

Avantis 95 is een robuust systeem: vleugels kunnen gewicht dragen tot 170 kg.

Inbouwdiepte van amper 95 mm. Dit is beduidend klein in vergelijking met andere soortgelijke producten voor passiefconstructies.

Grote beglaasde oppervlakken mogelijk: vleugels kunnen tot 2400 mm hoog en 1600 mm breed. Driedubbele of gelaagde beglazingen mogelijk met een dikte tot 62 mm. Door zijn multifunctioneel concept is het systeem bijzonder veelzijdig met een beperkt aantal componenten.

Erg uitgebreide waaier aan mogelijke configuraties:
›  draaikip- of kipraam en vensterdeur
›  combinatievensters
Avantis Smartline 70 Ligna
Renovatie voor Steel look
Avantis Smartline 70 Ligna is met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, een passend alternatief voor stalen ramen. Bij renovaties zijn de slanke Ligna-profielen nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke stalen ramen, waardoor het architectuurbeeld intact blijft.
Confort Smartline
Slimme thermische oplossing
Confort Smartline is een geoptimaliseerde, hoogpresterende, thermisch geïsoleerde schuifdeur met een slanke aanzichtbreedte. Het systeem combineert deze zeer aantrekkelijke esthetische lijn met een opmerkelijke energie-efficiëntie. De schuifdeur behoort tot een geheel nieuwe generatie schuifsystemen dankzij de technische innovatie en een goed overwogen design.
Geavanceerde energiebesparing op modulaire basis

De Confort Smartline-profielen worden gekoppeld aan glasvezelversterkte polyamide strips tot 50 mm, die de thermische geleiding verminderen. Deze polyamide strips zijn speciaal ontworpen om de thermische waarden te verbeteren, zonder extra interne inserts aan de profielen toe te voegen. De grotere holtes tussen de profielen zijn geïsoleerd met aangepaste PE-strips. Het resultaat is dat Confort Smartline een hoog thermisch prestatieniveau en een verbeterde totale isolatie levert, waardoor het totale energieverbruik lager is en het effect op het milieu kleiner. Het systeem kan een glasdikte tot 53 mm opvangen.

Meer weten over onze brede waaier aluminium oplossingen?

De juiste keuze maken is niet altijd gemakkelijk. Je kan steeds bij Bomaro terecht voor betrouwbaar advies. We maken graag tijd vrij om u persoonlijk te begeleiden en de beste oplossing te zoeken voor uw project.