Pvc ramen, ontworpen naar jouw behoeften

PVC ramen hebben een onvergelijkbare thermische en akoestische isolatie, een optimale water- en winddichtheid, een uitstekend brandgedrag, maar zijn vooral heel onderhouds- en milieuvriendelijk.

Voor PVC werken wij met de Schüco profielen.

LivIng - voor een goed gevoel

Met Shuco livIng schept u een thuis die aan uw wensen beantwoordt: comfortabel, veilig en energie-efficient. Ramen en deuren van het nieuwe pvc systeem bieden veelzijdige ontwerpmogelijkheden qua vorm, kleur en oppervlakte-uitvoering.

Ontdek de duurzame en gecontroleerde kwaliteit van Shüco in onze Bomaro toonzaal.

Systemen

Shüco LivIng
Tegenwoordig halen moderne pvc ramen een levensduur van 30 jaar en meer. Dat is goed nieuws, op voorwaarde dat alle individuele componenten van het raam even lang meegaan. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan de raamafdichtingen, aangezien deze een belangrijke rol spelen in het functiebehoud van het raam. De ramen van shuco LivIng bieden de beste kwaliteit tot in de kleinste details.
Shüco CT 70
De ideale oplossing voor kunststof ramen
De Schüco CT 70 raamsystemen leiden de kunststof ramen tot een ongeëvenaard hoger niveau. Dit systeem wordt gekenmerkt enerzijdsdoor zijn uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en anderzijds door zijn uitzonderlijke afdichtingen.
HT 150
Schuifsysteem
Het schuifsysteem Schüco S 150 kan als terras- of wintertuindeur worden ingezet  en beschikt over de beste thermische eigenschappen, grote bouwbare elementgrootte met smalle aanzichtbreedtes voor een maximale lichtinval alsook  een eenvoudige bediening  van de vleugels – ook bij verhoogde vleugelgewichten.
HS 167
Hefschuifsysteem
■ Hefschuifsysteem met smalle profielen
■ Inbouwdiepte van 167 mm
■ Glasdikte tot 40 mm
■ Bijzonder geschikt voor grote afmetingen
■ Thermisch onderbroken dorpelsysteem uit geanodiseerd aluminium
■ Barrièrevrije toegang
■ 3 kamer profielsysteem met optimale isolatiewaarden (Uf = 1,8 W/(m²K))
■ Breed kleurenpalet
■ Compatibel met de afdeklijst Top Alu
HS 219
Hoog isolerend kunststof hefschuifsysteem
Het kunststof hefschuifsysteem Schüco ThermoSlide is een constructie op basis van het 82 mm systeem Schüco SI 82, waarbij de kader een systeembouwdiepte van 219 mm vertoont. Door een 3-voudig thermisch onderbroken hefschuif dorpelsysteem en de thermisch onderbroken kaderversteviging worden uitstekende geluidsisolatie en isothermenverloop bereikt. Ondersteund wordt deze daardoor, dat het vleugelraam vanaf het kaderprofiel omsloten wordt.  Het hefschuifsysteem Schüco ThermoSlide is uitgevoerd met nieuwe ontwikkelde schuifdichtingen dewelke voor meer duurzaamheid en dichtheid zorgen.
Ruime mogelijkheden

De PVC profielen worden standaard voorzien in wit of gebroken wit, maar kan ook in andere kleuren verkregen worden. Eén van de technieken is het bekleven met een acrylaatfolielaag. Deze techniek wordt toegepast om hoofdzakelijk de houtstructuur weer te geven. Deze techniek waarborgt voor 100% de duurzaamheid en kleurvastheid. Een andere techniek is het lakken van PVC.

Wij zijn ook verdeler van de ANAF sierpanelen en PRESENCE veiligheidsdeuren.
Wat betreft de ventilatieroosters werken wij samen met RENSON